Preda Pisuvar

Geberit Preda; pilli, elektrikli ve kendi enerjisini üretebilen jeneratörlü seçenekler ile sunuluyor. Ürünün alt kısmında bulunan sensörler ile kullanıcıyı algılıyor, kullanıcı pisuvarın önünden ayrıldıktan sonra da su ile deşarj yapıyor. Bu püskürtmeli deşarj, bir solenoid valfin açılıp kapanması ile yapılıyor. Pisuvarın üst tarafında yer alan akıllı püskürtme başlığı ile 0,5 litre optimum deşarj imkanı ile ekonomik yıkama sağlıyor. Yıkama yapılacak su miktarı, süre kontrol edilerek ayarlanabiliyor. Ayrıca kanalsız (rimless) tasarımı ile de şık bir görüntü ve hijyen sağlanıyor.

Ürün 1-8 bar arası basınçla çalışmaya uygun. Elektrikli olan versiyonunun çalışma voltajı 4,5 V, pilli versiyonun ise 3 V olarak tasarlandı. Pilli ürün 2 adet 1,5 V AA alkali pil ile çalışıyor. Jeneratörlü ürün ise 6,6 V ile çalışıyor. Ürün çalışırken 0,5 W, bekleme durumunda ise 0,1 W güç harcıyor.

Standart sensörlü pisuvarlarda sensörler, solenoid vana ve diğer kontrol komponentleri duvarın içerisine gömülür. Ekstra bir kapak ile kapatılır. Bu durum montaj süresini uzattığı gibi olası hataların da önünü açar, ekstra zahmetli bir işçilik gerektirir. Preda komple pisuvar ürününde, sensör ve diğer elektronik aksamlar pisuvarın alt bölgesine entegre olarak bulunduğu için ürünün su bağlantısı yapılıyor ve direkt olarak duvara kolayca monte ediliyor. Bu da zamandan tasarrufla birlikte maliyet iyileştirme de sağlıyor.