Duowin® – Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri

Giyotin Pencere Nedir?
Düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip olan pencerelerdir. Görsel ve fonksiyonel yönden tarihi kökeni olan giyotin pencereler, günümüzün modern malzeme ve teknolojileri ile yeniden ele alınarak Duowin® markasıyla üretiliyor ve çeşitli projelerde kullanılıyor.

Duowin – Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri®
Duowin®, özel olarak tasarlanan, ısı bariyerli alüminyum profilleri ve üzerinde kullanılan kanat taşıyıcı mekanizmaları sayesinde, kanatları bırakıldığında düşmeden, bırakıldığı yerde durabilen düşey sürme pencere sistemi. Giyotin pencereler, FYT Mühendislik tecrübesiyle ve günümüzün modern teknolojileriyle geliştirildi ve Duowin Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri® markasıyla mimari projelere çözümler sunuyor. Uluslararası kuruluş ift Rosenheim tarafından test edilen Duowin Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri’nin güvenirliği belgelendi: Hava geçirgenliği testi: Class 2 | Su sızdırmazlık testi: Class 5A | Rüzgar yüküne karşı direnç: Class C4/B4.

Duowin Plus – Motorlu Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri
Duowin Alüminyum Giyotin Pencere Sistemi profilleri ile yapılan Duowin Plus Motorlu Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri, kullanıldığı mekanlara yeni seçenekler getiriyor. Pencere profillerinin içerisinde yerleştirilen motorların kullanımının, artan yük kapasitesiyle geniş açıklıkları kapatabilme, otomatize edilerek insan faktörünü dışarıda bırakabilme, kullanılan sensörlerle güvenliği sağlama, uzaktan kontrol edilebilme gibi öne çıkan avantajları var.

Vasistas Açılım – Kolay Temizlik
Duowin’de ve motorlu sistem Duowin Plus’ta kanatlar vasistas konuma geçebiliyor, bu sayede pencerelerin dış yüzeyleri de ulaşılabilir hale geliyor ve pencere kanadının iç ve dış yüzü rahatlıkla temizlenebiliyor.

Görsellik
Duowin sistemleri, görsel tercihlere uyum sağlayacak şekilde, elektrostatik toz boyama ile çeşitli renklerde üretilebiliyor, eloksal yüzey uygulamalarıyla kullanılabiliyor. Doğal ahşap kaplama teknolojisi uygulanabildiği gibi ahşap desenli de üretilebiliyor. Dekoratif cam ve cam içi çıta seçenekleriyle sunuluyor.

Ürün hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.