Aquanit Porselen Duş Karosu

 

Banyolar, tasarım bütünlüğü sağlayan, büyük ve göz alıcı bir yenilikle tanışıyor. Aquanit Porselen Duş Karosu’yla, duş zemini de duvar ve yer gibi tasarımın bir parçası haline geliyor. Dünyada ilk kez ve sadece Seranit Grup tarafından geliştirilen bu yenilikçi çözüm, küçük alanlar dahil tüm banyolarda kesintisiz tasarımlar yapmayı mümkün kılıyor.

Seranit Grup portföyündeki birçok tasarım alternatifi arasından seçim yapmaya olanak veren Aquanit, sağlıklı, dayanıklı yapısı ve kendine özgü sifon sistemiyle tam bir çözüm paketi sunuyor. Altı farklı modeli ile hastane, otel, bakım evi, ev, spor merkezleri, spa alanları ve havuz duşları gibi alanlarda kullanım olanağı sağlıyor.

Aquanit Porselen Duş Karosu ile duş zemini de duvar ve yer gibi tasarımın bir parçası haline gelirken aynı zamanda yüzeyinde oluşturulmuş dikdörtgen çukur bölme ile yıkanma alanı oluşturuyor. Bu alanın dışında kalan çerçevenin kesilebiliyor olması, 80×80’den 90×135’e uzanan boyut seçenekleri, ebatlanabilme özelliği ve farklı modelleri ile her mekana, her ihtiyaca cevap veren bu yenilikçi ürünle, banyo tasarımlarında yeni bir dönem başlıyor.

Aquanit, yüzde yüz porselen malzemeden üretildiği için dayanıklı, fiziksel ve kimyasal mukavemeti diğer benzer ürünlerden yüksek ve uzun ömürlü bir ürün avantajı sağlıyor. Duvar ve yerle birleşim noktalarında silikon ya da derz uygulamak da gerekmiyor. Bu nedenle diğer ürünlerden daha hijyenik olmasının yanında zengin desen ve renk seçenekleri sayesinde de yer ve duvar karoları ile uyumlu duş alanı oluşturulmasını sağlıyor.

Ürün hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.