Ytong Blok 0,11

Yapı malzemeleri sektörünün lider ve yenilikçi kuruluşlarından Türk Ytong, blok ürünlerinde 2,5 MPa olan basınç dayanımı değerini koruyarak, ısı yalıtım performansını artırmayı başardı. Ar-Ge çalışmalarıyla Ytong duvarların ısıl iletkenlik hesap değerini %15 daha iyileştirerek 0,13 W/mK’dan 0,11 W/mK’e düşüren Ytong, böylece sağladığı enerji tasarrufunu da aynı oranda artırmış oldu.

Ytong’un yenilikçi ve sürekli gelişim konusundaki iddialı çalışmaları sonucunda tüm fabrikalarında üretilen duvar bloklarının ısıl yalıtım değeri %15 daha iyileştirildi. Ytong’un üretim teknolojisinde sağladığı inovasyon ile blok ürünlerinin yalıtım performansı artarken, aynı zamanda enerji tasarruf oranı da artırılmış oldu.

Ytong Blok 0,11 ile yalıtım performansı artırılmış duvarlar, birçok projede ilave yalıtım katmanına gerek kalmadan yapının ısı yalıtım ihtiyacını karşılıyor ve dış cephenin A1 sınıfı hiç yanmaz yanıcılık sınıfına kavuşmasını sağlıyor.

Türk Ytong, tüm fabrikalarında üretilen Ytong bloklar için geçerli olan Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi’ni, İnşaat Teknik Değerlendirme ve Bilimsel Araştırma Kurumu (İTBAK)’dan aldı.

Ytong Blok 0,11 nedir?
Ytong Blok 0,11; bir gazbeton duvar bloğudur. Standart Ytong Blok ürünlerinin üretim teknolojisinde sağlanan inovasyon ile sunulan, yenilikçi bir üründür. Basınç dayanımı değeri ve kuru birim hacim ağırlığı korunarak ısı yalıtım performansı geliştirilen Ytong Blok 0,11; Türkiye gazbeton endüstrisinde benzersiz bir gelişmedir.