Sukar Düzayak Duş Sistemi

Bu buluş, evlerde, sağlık tesisleri, otellerde, huzur evlerinde, spor merkezlerinde, yüzme havuzlarında, yurtlarda ve özel banyolarda kullanılan, hemzemin duş levhasında geliştirme ile ilgili.

Günümüzde banyolarda çeşitli tasarımlara sahip küvetler ve duş tekneleri kullanılıyor. Küvetler, yükseklikleri ve geniş yapıları nedeniyle küçük metrekareli banyolarda tercih edilemiyor. Yüksek yapıya sahip olmaları nedeniyle küvetten ıslak zemine iniş esnasında tehlike arz ediyorlar. Ayrıca duş tekneleri ve küvetlerin imalatında kullanılan akrilik zamanla sararıyor ve banyonun kirli görünmesine neden oluyor.

Yukarıda belirtilen dezavantajların üstesinden bütünüyle gelen bu buluşun özelliği; banyo zeminine gömülü olarak monte edilmesi sayesinde banyoda duşun düzayak hale getirilmesini sağlaması ve alttan çıkışlı tesisat süzgecinin içerisinde gömülü olması.

Duşun düzayak hale getirilmesi sayesinde daha sağlıklı, estetik ve engelsiz bir yaşam sağlanması ile birlikte özellikle küçük metrekareli olan banyoların her alanının değerlendirilmesi ve banyoda hareket özgürlüğü sağlanıyor. Düzayak duş sistemi sayesinde birçok sorun ortadan kaldırılmış olup aynı zamanda birçok fayda sağlayan avantajlar getirilmiş.

Düzayak Duş Sisteminin Avantajları

  • Kendinden yalıtımlı, duş mahali alanı kadar şap ve yalıtım kalemlerinde hem malzeme hem de uygulamasından tasarruf sağlar.
  • Çok kolay monte edilir ve kendinden eğimli, bu sayede seramik uygulamasını kolaylaştırır.
  • Kendinden eğimi (2°) ve yüksek debisi (1lt/sn) sayesinde duş alanının dışında kalan alanlar kesinlikle ıslanmaz.
  • Banyo küveti veya duş teknesi malzemesinden ve montajından tasarruf sağlar.
  • Banyonun estetik görünümünde, küvet ya da duş teknesi gibi bütünlüğü bozucu bir görüntü oluşturmaz.
  • Levhanın yüksekliği 60 mm’yi geçmediği için düşük kotlu döşemelerde montaj kolaylığı sağlar.