Sukar Sulu Susuz Koku Önleyici

Sukar, %100 yerli üretim kalitesi ve çeyrek asırlık tecrübesi ile alanında Türkiye’nin en köklü markalarından biri. Sukar, yapılarda çatıdan zemine, bahçeden yollara kadar drenaj gerektiren her alandaki ihtiyaca geniş ürün yelpazesiyle uygun çözümler sağlıyor.

Uluslararası standartları bir araya getirerek geliştirdiği ürünlerini en büyük fayda- maliyet avantajlarıyla, tesisat ve yalıtım uygulamacılarına sunan Sukar, aralıksız sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarıyla da ürünlerini her gün daha da mükemmelleştiriyor.

Sukar Koku Önleyicileri
Sukar Sulu Susuz Koku Önleyicileri sıkça karşılaşılan sorunlara çözüm üretiyor. Performansı, üretiminde kullanılan malzeme özellikleri, standartlara uygunluğu, zamana ve dış çevre koşullarına dayanıklılığı ile RAF Yapı Malzemeleri Ödülü’ne de layık görüldü.

Sukar Sulu Susuz Koku Önleyiciler tesisattan gelen kokuları ve haşerat engelliyor. Balkon, teras ve banyo alanlarının tamamında değişik süzgeç ve ızgara alternatifleri ile kullanılabiliyor.

Görselliği ve fonksiyonelliği ile kullanım kolaylığı ve şıklığı sağlayan Sukar, Türkiye ve dünyada satıldığı noktalarda müşterilerine ayrıcalık yaşatmaya devam ediyor.