Nitelikli Fiziksel Çevreye Katkıda Bulunan Üreticilere “Yapı Malzemesi Ödülü”

lki 2008 yılında verilen, temel amacı fiziksel çevreye değer katan yapı malzemelerinin üreticilerinin onurlandırılması olan Arkitera Yapı Malzemesi Ödülü’nün, bu sene dokuzuncusu verildi. Toplamda 3 adet ödül verilirken; Hüray Erk, Önder Kul, Emre Kuzlu, Emir Uras ve Jeyan Ülkü’den oluşan seçici kurul, bu yıl bir ürünü de Seçici Kurul Teşvik Ödülü’ne layık gördü.

2017 yılı Seçici Kurul Teşvik Ödülü’nün kazananı, Smart Slide ürünü ile Kleidco Yapı Sistemleri oldu. Firma adına ödül plaketini Emine Merdim, seçici kurul üyesi Hülya Erk’ten aldı.

Yapı Malzemesi Ödülü’nün ilk kategorisi olan Taşıyıcı Sistemler, Altyapı Bileşenleri, Kaba Yapı Bileşenleri Ödülü’ne, Multipor ürünü ile Türk Ytong layık görüldü. Ödülü, Türk Ytong ekibinden Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Lebriz Akdeniz, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Şefi Eda Dördüncü, Ürün Şefi Mustafa Beker ve Teknik Ürün Müdürü Koray Uğurlu, seçici kurul üyelerinden Önder Kul’dan aldılar.

Yapı Malzemesi Ödülü’nün ikinci kategorisi olan İnce Yapı Bileşenleri Ödülü’nün kazananı, DecoSound / Rhino Triangle ürünü ile Feltouch Yapı Tasarım oldu. Ödülü, Feltouch Yapı Tasarım ekibinden Ürün Tasarımcısı İç Mimar Kerem Özmen, Genel Müdür Şeref Özer ve Yüksek Mimar Zeynep Ergen, seçici kurul üyelerinden Jeyan Ülkü’den teslim aldılar.

Yapı Malzemesi Ödülü’ndeki 3. ve son kategori olan Kullanıcı Konforunu Sağlamaya ve Gereksinimlerini Karşılamaya Yönelik Sistemler ödülünün kazananı Preda Komple Pisuvar ürünü ile Geberit Tesisat Sistemleri oldu. Seçici kurul üyelerinden Emre Kuzlu, Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu’na ödülü takdim etti.