Nitelikli Fiziksel Çevrenin Üretilmesine Katkı Sağlayan Malzeme Üreticileri Ödüllendirildi

İlki 2008 yılında verilen ve bu sene yedinci kez dağıtılan RAF Yapı Malzemesi Ödülü’nün temel amacı performansı, üretiminde kullanılan malzemelerin özellikleri, standartlara uygunluğu, zamana ve dış çevre koşullarına dayanımı ve çevre etkisi ile fiziksel çevreye değer katan yapı malzemelerinin üreticilerinin onurlandırılması. RAF Yapı Malzemesi Ödülü bu yıl Taşıyıcı Sistemler, Altyapı Bileşenleri ve Kaba Yapı Bileşenleri, İnce Yapı Bileşenleri ve Hareketli Donatılar olmak üzere 3 kategoride verildi.

Gürhan Bakırküre, Mine Sayın, Aslıhan Tavil, Arif Özden ve Özkan Karababa’nın oluşturduğu seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda 4 ayrı firma 4 ayrı ürün ile ödüle layık görüldü.

Yapı Malzemesi Ödülü’nün ilki Taşıyıcı Sistemler, Altyapı Bileşenleri, Kaba Yapı Bileşenleri kategorisinde Ytong Block 0,11 Hafif Yapı Elemanı ürünü ile Türk Ytong’a verildi. Türk Ytong ekibinden Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Lebriz Akdeniz, Teknik Ürün Müdürü Koray Uğurlu, Ürün Şefi Mustafa Beker, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Eda Uzun ödüllerini seçici kurul üyelerinden Arif Özden’in elinden aldı.

Bu yıl İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde 2 ayrı firma 2 ayrı ürün ile ödüle layık görüldü. Ödüllerden ilki Accoya ürünü ile Kotil Dış Ticaret’in oldu. Nihat Kotil’e ödülü seçici kurul üyelerinden Aslıhan Tavil takdim etti.

Aynı kategorideki ikinci ödül ise Kale Artcrete ürünü ile Kalekim’in oldu. Kale Marka Müdürü İlker Emiroğlu ödülü seçici kurul üyelerinden Özkan Karababa’dan aldı.

Yapı Malzemesi Ödülü’nün son ödülü ise Hareketli Donatılar kategorisinde Magneo Manyetik Kayar Kapı Sistemi ile Dorma Kapı Sistemleri’ne verildi. Dorma Kapı Sistemleri’nin Pazarlama Müdürü Cihan Gülbiter’e ödülü seçici kurul üyelerinden Mine Sayın takdim etti.